SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 15:56

MUHTARLARLA BULUŞTULAR

MUHTARLARLA BULUŞTULAR
İYİ PARTİ İl başkanı Melih Kırkpınar, Yakutiye İlçesindeki Muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin'inde hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar taleplerini ilettiler.

İYİ Parti Yakutiye ilçe başkanlığının ev sahipliği yaptığı muhtarlar toplantısına, İYİ Parti il başkanı Melih Kırkpınar, Yakutiye ilçe başkanı Fatih Güneyin, Yakutiye ilçe teşkilat başkanı Sunmani Yıldırım, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Ramazan Tavus ve Yakutiye ilçe muhtarları katıldı. Kahvaltıda muhtarların ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen, Kırkpınar ve Güneyin açıklamalarda bulundu.

 

 

 

 

Şehrin sıkıntılarını tespit ederek sürekli
genel merkeze bildirdiklerini dile getiren Kırkpınar, “Kadim şehrimiz yıllardır hakettiği değeri görmemiş, hatta ve hatta geri gitmiştir. İktidar partisi il başkanı, bu geri gitmişliği yaptığı bir basın toplantısında itiraf etmiştir. Bizler İYİ Parti olarak şehrin tüm sıkıntılarını tespit ediyoruz. Siz değerli muhtarlarımız ile ara ara yaptığımız bu toplantılarda, gözümüzden kaçan veya tespit edemediğimiz sorunları da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi ve sorumlu birimlere iletiyoruz. Bizler de çıktığımız tv programlarında ve yazılı basında sürekli bunları dile getirip, çözümü için çaba sarfediyoruz. Sizler değerli muhtarlarımız bulunduğunuz mahallede, her hanenin bir bireyi olarak bütün ayrıntılara şahitsiniz. Sizlerden isteğim, konu ne olursa bizlere iletmeniz. Ben ve teşkilatlarımın yetkilileri uyarıp, yurttaşın sesi olacağımızdan şüpheniz olmasın.” dedi. 

 

 

 

 

İl başkanının ardından söz alan Yakutiye ilçe başkanı Fatih Güneyin ise sürekli sahada olduklarını dile getirerek, “İYİ Parti Yakutiye teşkilatı olarak sürekli muhtarlarımız ve ilçe sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Ev toplantıları, gençlik toplantıları, kadın buluşmaları ve esnaf ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Bugün burada bize, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve sıkıntılarını dile getiren muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkes çok iyi biliyor ki İYİ Parti ezberleri bozmuş, ayağa çağıran değil, ayağa giden bir politikayı siyasete entegre etmiştir. Vatandaş bizlerin efendisidir. Bizler bugün olduğu gibi yarın da kapı kapı gezecek, tokalaşmadık bir el bırakmayacağız. Bizi var eden ve bize enerji veren en büyük şey asil milletimizin varlığıdır. Çıktığımız bu kutlu yolda bizleri her fırsatta bilgilendiren siz değerli muhtarlarımızla sürekli irtibat içinde olacak ve bize ilettiğiniz her sorunun takipçisi olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.