GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2023 11:24

MUHTAR GURUP YOLLARI İÇİN YÜRÜDÜ

MUHTAR GURUP YOLLARI İÇİN YÜRÜDÜ
Hınıs meydan Köy Muhtarı grup köy yollarının asfalt yapılmamasını protesto ederek yürüyüş başlattı. CHP İl Başkanı Serhat Can Eş sosyal medya hesaplarından paylaştı. 
MUHTAR GURUP YOLLARI İÇİN YÜRÜDÜ

Hınıs Meydan Mahallesi Muhtarı Gazi AYDIN, grup köy yollarının asfalt yapılmamasını protesto etmek maksadıyla o yollarda yürüyüş yaptı. İlçe Emniyetinin güzenliğini sağladığı Aydın, bu protestosunu cep telefonuyla görüntüledi. 

 

 

 

Muhtar Aydın'ın protestosunu paylaşan, CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak, " Tek sorun Alevi olmaları mı? Üzerinizde bu temiz insanların ahı var unutmayın. Hınıs Meydan Köy muhtarı grup köy yollarının asfalt yapılmamasını protesto ederek yürüyüş başlattı.

 

 

 

Meydan, Hayran, Saltepe, Kalecik, Güzeldere, Ilıca, Sağlam, Kazanci köylerin yıllardır çözülemeyen yol sorunudur. Konunun takipçisiyim kısa zamanda heyet olarak muhtarımızı ziyaret edip konuyu gündeme taşıyacak bu yolların yapılabilmesi için gerekli herşeyi yapacağıma söz veriyorum." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KADİM Taşbilek 19 Ekim 2023 21:13

    Burda tekrar görülüyor ki gurup yolu kullanan köylerin muhtarlarinda birliktelik yok bütün muhtarlar yanınızda köylülerle yuruseydiniz Ayrı bir ses getiriyor olacaktı bu olumsuzluklara rağmen göstermiş olduğun tutumdan dolayı seni tebrik eder başarılar diliyorum .