GÜNDEM Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 23:08

MUHALEFETTEYKEN BİLE HİZMET ETTİRİYORUZ

MUHALEFETTEYKEN BİLE HİZMET ETTİRİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin muhalefetteyken bile iktidara hizmet yaptırdığını söyledi.

ERZURUMEKSPRES - Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin muhalefetteyken bile iktidara hizmet yaptırdığını söyledi.

İktidarın büyük müjde olarak duyurduğu bir çok işi gündeme getirip, takipçisi olan ismin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu olduğuna dikkat çeken Dülger, “ Asgari ücret zamlarından emeklilere verilen ikramiyeye, 3600 ek göstergeden elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasına ve son olarak öğrencilerin kullandıkları KYK kredilerinden faizin kaldırılması gibi birçok konuyu gündeme getirip iktidarı hizmet etmeye zorlayan ismin adıdır Kemal Kılıçdaroğlu. Genel Başkanımız Saray iktidarına muhalefetteyken bile hizmet ettiriyor. Korkunun ecele faydası yok, geliyor gelmekte olan.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • A.sunar. 21 Temmuz 2022 00:35

    Zaten muhalefetin görevi bu olmalı. İktidarın göremediklerini tespit edip uyarmalı. Ama bu yapılanlarda muhalefetin ne katkısı olduğunu bilemedim 3600 seçim vaadiydi zaten. Eyt yide bu iktidar varetmedi.