ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 13:50

Müdür yardımcısı 'Velinin saldırısına uğradım' demişti! Mahkeme ikna olmadı

Müdür yardımcısı 'Velinin saldırısına uğradım' demişti! Mahkeme ikna olmadı
Erzurum'da müdür yardımcısı Y.T., öğrenci velisi Fırat Gökalp tarafından saldırıya uğradığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Şikayetin ardından Gökalp tutuklanmıştı. Yapılan incelemede müdür yardımcısı Y.T.'nin veli Gökalp'e saldırdığı ortaya çıktı.
Müdür yardımcısı 'Velinin saldırısına uğradım' demişti! Mahkeme ikna olmadı

Karar Gazetesi'nden Orhan Bakırcı'nın haberine göre; 

Erzurum Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Y. T., oğluyla ilgili şikayetleri iletmek üzere okula davet ettiği velinin saldırısına uğradığını iddia etmişti. Hakkında şikayetçi olduğu veli gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Olayla ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Y.T.'nin veli Fırat Gökalp'a sopa ile saldırdığı görüldü.

 

 

 

 

 

 

MÜDÜR YARDIMCISI SALDIRIYA UĞRADIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Olay, 22 Mart günü Palandöken ilçesindeki Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Öğrenci E.G.'yle ilgili şikayet üzerine veli Fırat Gökalp okula gitti. Müdür yardımcısı Y. T., Gökalp'in kendisine tehdit edip hakaretler savurarak saldırdığı iddia etti. T.'nin şikayetçi olduğu Gökalp, gözaltına alınarak tutuklandı.

 

 

 

 

MAHKEME İKNA OLMADI

Savcılığın görüntüleri incelemesinin ardından olayın seyri değişti. Görüntülerde Y.T.'nin Gökalp'e sopa ile saldırdığı görüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla veli Fırat Gökalp serbest bırakıldı. Gökalp olay öncesi Müdür Yardımcısı Y. T.'nin oğlunu darp ettiğini darp sonucu oğlunun dudağına 4 dikiş atıldığını iddia etti.

 

 

 

 

whatsapp-image-2022-05-24-at-20-44a.jpg

 

 

 

"SALDIRAN DEĞİL SALDIRIYA UĞRAYAN TARAF OLDUĞUM ORTAYA ÇIKTI"

Gökalp, "Oğlumun öğretmen tarafından darp edildiğini duyduktan sonra okula gittim. Polisleri de arayan benim. Öğretmen hakkında daha önce de şikayetçi olmuştum. Odasına konuşmaya girdiğimde bana saldırdı. Kafamda 14 dikiş var. Okul polisi de oğluma kafa attı. Görüntülerde her şey görülüyor. Haberin çıkmasının ardından beni dinlemeden linç kampanyası başlattılar. Ben şehit kardeşiyim. Şehirde itibarımızı zedelediler. 40 gün cezaevinde kaldım. Savcılığın ve emniyetin detaylı incelemesi sonucu saldıran değil saldırıya uğrayan taraf olduğum ortaya çıktı. Bir öğretmen düşünün okulda sopa ile dolaşıyor. Milletimizin vicdanına havale ediyorum. Olay şimdi yüce Türk adaletinde. Yargıya güvenimiz sonsuz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.