SİYASET Haber Girişi : 18 Mayıs 2023 20:27

Milletvekili Öz ERKMEDYA'daydı...

Milletvekili Öz ERKMEDYA'daydı...
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Erzurum Milletvekili olarak seçilen Mehmet Emin Öz, ERKMEDYA'yı ziyaret etti...

ERZURUMEKSPRES - 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Erzurum Milletvekili olarak seçilen Mehmet Emin Öz, ERKMEDYA'yı ziyaret etti. Erkmedya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, Yazıişleri Müdürü Orkun Çizmeli ve Haber Müdürü Levent Akpınar'la görüşen Öz, yeni dönemde hayata geçirilmesi gereken projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tekman Tüneli'nden yeni stadyuma, tarım projelerinden kentsel dönüşüme kadar her alanda çalışma yapacaklarını ifade eden Öz, '' Vatandaşlarımızın taleplerini de şehrin sorunlarını da çok iyi biliyoruz. Hepsini meclis gündemine taşıyıp, en kısa sürede çözmeye çalışacağız. Özellikle Tekmen Tüneli, Hızlı Tren ve yeni bir stadyum olmazsa olmaz projelerimiz arasında''dedi.

 

Erzurumlulara Cumhur İttifakı'na verdikleri destekten ötürü de teşekkür eden Öz, '' Erzurum'u TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın''diye konuştu.

ERKMEDYA Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Öz'e meclis çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.