SİYASET Haber Girişi : 29 Ocak 2022 16:50

MİLLETVEKİL AYDEMİR'DEN ERKMEDYA'YA ZİYARET

MİLLETVEKİL AYDEMİR'DEN ERKMEDYA'YA  ZİYARET
AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir, ERKMEDYA'yı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'la sohbet etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti olarak, tek gayelerinin vatandaşa hizmet olduğuna vurgu yaparak, " Cumhurbaşkanımızın sürekli kullandığı bir ifade var, 'derdimiz millet, gayemiz hizmet' diye. bu güne kadar bu bilinçle çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

 

 

Meclis çalışmalarından bulduğu her fırsatta Erzurum'a geldiğini belirten İbrahim Aydemir, sürekli sahada vatandaşla iç içe olmaya, taleplerini dinlemeye ve sorunların çözümü noıktasında çalışmaya gayret gösterdiğini belirterek, " Vatandaşımızın samimi teveccühleri bizleri, ziyadesiyle memnun ediyor. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni, bizim de çalışma azmimizi artırıyor." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Gazeteci meslektaşı Sinan Özçaylak ile sohbetinde, gazetecilikle ilgili de tepsiplerde bulunan Aydemir, yerelde gazetecilik yapmanın zorluklarını bildiğini ifade ederek, " Gazeteciliğin yalnızca habercilik olarak tanımlanarak dar kalıplarda tutulması haksızlıktır, Bu meslek aynı zamanda toplumu bilgilendirme, olguları değerlendirme, gerçekleri seslendirme, sosyoekonomik gelişmeleri belirleme gibi özel bir işleve ve fonksiyona sahiptir. Sizlerde uzun yıllardır bu şehirde gazeteciliği bi hakkın yapan arkadaşlarımızsınız. Sizlere duruşunuzdan ötürü teşekkür ediyorum. Yıllardır hak ve hakikat ekseninde icra ettiğiniz mesleğinizle toplumsal güvenin timsalisiniz." dedi.   

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ERKMEDYA Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, Aydemir'e teşekkür etti. Aydemir'in şehirde sahada en çok görünen milletvekili olduğunu dile getiren Özçaylak, " Temsil kabiliyetinizle, Erzurum'un Ülkenin meselelerine olan vukufiyetinizle, özellikle bir meslektaşımız olarak, sizinle iftihar ediyoruz. Şehrin kalkınması noktasındaki samimi gayretinizi görüyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.