GÜNDEM Haber Girişi : 19 Haziran 2023 17:27

Metiner, Erzurum'a hayran kaldı...

Metiner, Erzurum'a hayran kaldı...
DEMBİRDER Genel Başkanı Mehmet Metiner ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı Erzurum'da ve ilçelerde bir takım ziyaretler de bulunup vatandaşlarla bir araya geldi.

ERZURUMEKSPRES - Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER)  Genel Başkanı Mehmet Metiner ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı Erzurum'da ve ilçelerde  bir takım ziyaretler de bulunup vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Pasinler Belediyesi Başkanı Ahmet Dölekli baita olmak üzere çok sayıdsa kurumu ziyaret eden Metiner, Pasinler ve Uzundere ilçelerinde de incelemelerde bulundu. Buradsa vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Metiner, çok sayıda etkinliği de katılma fırsatı buldu. 

 

 

Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle Erzurum Kalesi etrafındaki çalışmalarını inceleyem Metiner, '' Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen kardeşimi yürekten kutluyorum… Bir tek bu eseri bile belediyecilik tarihine adını altın harflerle yazdırması için yeterli…''dedi. 

 

 

Daha sonra Yakutiye Belediyesi'ne geçen Metiner, burada Başkan Mahmut Uçar'la fikir alışverişinde bulundu. Metiner, ''Yakutiye Belediye Başkanımız değerli kardeşim Dr. Mahmut Uçar’ı DEMBİR-DER Genel Başkan Yardımcımız Av. Ebubekir Elmalı ile ziyaret ettik. Hasbihal ettik uzun uzun. Konukseverliği ve yakın ilgisi dolayısıyla DEMBİR-DER adına teşekkür ederim''diye konuştu. 

 

 

 

DEMBİRDER Genel Başkanı Mehmet Metiner, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Mehmet Metiner, Atatürk Üniversitesinin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Bölgenin tanıtılması ve kalkınması açısından Atatürk Üniversitesine önemli görevler düştüğünü belirtti.

 

 

Metiner daha sonra Pasinler ve Uzundere'ye geçti. Burada belediye başkanlarıyla bir araya gelen Metiner, Kaplıcalar, Tortum Şelalesi ve Yedigöller'de vatandaşlarla sohbet etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.