GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mayıs 2022 15:51

Mesruru Köseoğlu adaylığını açıkladı...

Mesruru Köseoğlu adaylığını açıkladı...
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mesrur Köseoğlu, Haziran'da yapılacak oda seçiminde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

ERZURUMEKSPRES - Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mesrur Köseoğlu, Haziran'da yapılacak oda seçiminde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Köseoğlu, ''Ben ve arkadaşlarım oda başkanlığında görev alırsak öncelikle meslek mensuplarına hak ettiği değeri hissettirmek istiyoruz''dedi.

 

 

 

 

Köseoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 


Odamızın 04-05 Haziran tarihinde yapılacak Olağan genel kurulunda oda başkanlığına ve oylarınıza talibim. Ben ve arkadaşlarım oda başkanlığında görev alırsak öncelikle meslek mensuplarına hak ettiği değeri hissettirmek istiyoruz. Özellikle meslek mensubu olmayan kişilere karşı çalışma başlatarak kangren olmuş bu durumu şimdiye kadar görmek istemeyen oda başkanlarımıza ve bizden sonra bu göreve talip olanlara bir yol açmak istiyoruz. Meslek mensuplarını tüm platformlarda temsil görevini eksiksiz yapmak istiyoruz. Bu konuda özellikle Vergi daireleri ve Başkanlık birimleri ile SGK kurumlarında meslek mensuplarının yanında olduğumuzu göreve gelir gelmez hissedeceksiniz. Biz odaya gelince hiç bir siyasi grup yada TÜRMOB kurullarında görev almak isteyen hiç bir çalışma grubunun gölgesi ve uzantısı olmadan sadece mesleğimiz için çalışmak istiyoruz. Ben ve arkadaşlarım sürekli aynı isimleri Oda başkanlığında görmekten şikayet eden oylarınıza talibiz. İşte şikayetlerinizi bitirme günü açıklandı. Destek verirseniz sizlerle Beraber yönetmek istiyoruz bu odayı. Bütün bu açıklamalarım ışığında sizlerden destek bekliyor saygılarımı sunuyorum. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.