GÜNDEM Haber Girişi : 09 Temmuz 2021 16:50

Memleket Partisi İl Başkanı Serhatcan Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi İl Başkanı Serhatcan Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Memleket Partisi İl Başkanı Serhatcan Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ERZURUMEKSPRES - Memleket Partisi İl Başkanı Serhatcan Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Muharrem İnce'nin toplumda karşılığı olan bir isim olduğunu ifade eden Eş, ''Teşkilatlarımızı hiç sorun yaşamadan kuruyoruz. Hiç kimsenin tarafı değiliz olmadık. Biz yurttaşın sesiyiz biz yurttaşın yitirdiği umuduyuz.” dedi.

 

Serhat Can Eş, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

 

“Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen, teşkilat çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmalarımız için gittiğimiz ilçelerde esnafı ve ilçe halkını da ziyaret ediyoruz. Esnaf siftah açmayı unutmuş halde, çiftçi perişan, gençler umutsuz. Ama bizi gördüklerinde gözlerinin içi gülüyor yurttaşın. Genel Başkanımız Muharrem İnce toplumda karşılığı olan bir isim. Bizi bile şaşırtan tepkiler alıyoruz. Teşkilatlarımızı hiç sorun yaşamadan kuruyoruz. Hiç kimseye gidip, ricada bulunmadık, insanımızın teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hiç kimsenin tarafı değiliz olmadık. Biz yurttaşın sesiyiz biz yurttaşın yitirdiği umuduyuz.” 

Erken seçim istemek yerine, Sine-i Millete dönmeli muhalefet!

“Ülke gerçekten iyi bir dönemden geçmiyor. Ekonomi, hukuk ve sosyal devlet anlayışı iflas etti. Hükümete erken seçim baskısının sonuçsuz kalacağını hepimiz biliyoruz. Muhalefette bu durumdan memnun olmalı ki, sine-i millete dönmüyor. Çünkü hepsi biliyor ki bu seçim Memleket Partisi'nin zaferi ile sonuçlanacak. Bu seçim ekonominin, adaletin ve yurttaşın zaferi olacak. Bizler üzerimize yapılan tüm hesapların farkındayız. Herkes şunu bilmeli ki inandığımız Memleket sevdasından asla vazgeçmeyecek, her hesabı bozan yurttaşımızın teveccüh ve güvenine lâyık olacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.