GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 19:55

Memleket Partisi hız kesmiyor...

Memleket Partisi hız kesmiyor...
Memleket Partisi Erzurum'da hız kesmeden teşkilat çalışmalarını tamamlıyor.

ERZURUMEKSPRES - Memleket Partisi Erzurum'da hız kesmeden teşkilat çalışmalarını tamamlıyor. Yakutiye, Palandöken ve Aziziye teşkilatlarını tamamlayan Memlekete Partisi Erzurum teşkşlatları, kongre için gün sayıyor. Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Emekçi, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve Aziziye İlçe Başkanı Ömer Faruk Badur ortak açıklamada bulundu. Yaptıkları yazılı açıklamada;

Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Emekçi;“Millet olarak siyasi tecrübe sahibi olmak için, herhangi bir oluşumun içinde olmaya gerek yok. Hemen hemen hayatın her alanında kendini gösteren siyasi söylemler hayatımızın bir parçası. Daha önce hiçbir siyasi partinin içinde bulunmadım. Bir çok teklif olmasına rağmen kabul etmedim. Memleket Partisi bana görevi layık gördüğü an, tereddüt etmeden kabul ettim. Bu güne kadar hiçbir siyaside görmediğim, halkın adamı karakterini, yıllardır Genel Başkanımız Muharrem İnce beyefendide görmüştüm. Sevgi ve muhabbetim bu görevi tereddütsüz kabul etmeme neden oldu. Genel Başkanımızı yakından tanıyıp Memleket sevdasına şahit oldukça , onun yolunda yürümenin ne kadar da doğru bir karar olduğuna inancım artıyor.” dedi

Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız;“Memleket sevdadır, Memleket vatandır, Memleket Yurttaştır. Çıktığımız yolda bize güç veren insanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Yönetim kurarken hiçbir zorluk çekmedim. Görevi bana layık gördüklerinde, yeni bir parti acaba başarabilir miyim? diye çok düşündüm. Teveccühü görünce bu tereddütüm son buldu. Genel Başkanımız Muharrem İnce'ye olan sevgi ve güven, tahmin edilenin çok ötesinde.” dedi.


Aziziye İlçe Başkanı Ömer Faruk Badur;“Çıktığımız bu yolda, gece gündüz demeden tüm enerjimizi harcayacağımza Yüce Milletimizin şüphesi olmasın. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce beyefendi ile aynı yolda yürümek, bizim için onurdur. Bu yola çıkarken çekeceğimiz zorlukları göze alarak çıktık. Biz insanımızın refahı için, ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erturan Alagöz 20 Temmuz 2021 01:57

    Cok kıymetli merkezilce başkanlarımız, çıktığınız bu ulu yolda başarılar dilerim hep beraber basaracagiz