GÜNDEM Haber Girişi : 17 Temmuz 2023 19:18

Mahallelinin hizmet alamıyoruz iddialarına Başkan Coşkun’dan cevap gecikmedi…

Mahallelinin hizmet alamıyoruz iddialarına Başkan Coşkun’dan cevap gecikmedi…
İspir Karşıyaka Mahallesi İzmitli Küme Evleri sakinleri başlattıkları imza kampanyası ile yetersiz olan belediye hizmetlerine tepkilerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ise, mahallelinin hizmet alamadık’’ iddialarına cevap verdi.

ERZURUMEKSPRES - İspir Karşıyaka Mahallesi İzmitli Küme Evleri sakinleri başlattıkları imza kampanyası ile yetersiz olan belediye hizmetlerine tepkilerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ise, mahallelinin hizmet alamadık’’ iddialarına cevap verdi.

 

 

İspir Karşıyaka Mahallesi İzmitli Küme Evleri sakinleri başlattıkları imza kampanyası ile yetersiz olan belediye hizmetlerine tepkilerini dile getirdiler. Mağduriyetlerini dile getiren bir metin kaleme alan ve imza kampanyası başlatan vatandaşlar, yıllardır ilçe belediyesi nezdinde hiç bir hizmet alamadıklarından yakınarak acil çözülmesi gereken sorunlarını ilgili mercilere duyurabilmek için bu yola başvurduklarını söylediler. Özellikle doğalgaz ve su şebekesi nedeniyle tahrip olan sokakların mahalle sakinlerini zor durumda bıraktığını belirten vatandaşlar, İspir Belediyesi’nin bir an önce sorunların çözümü ve hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında harekete geçmelerini beklediklerini dile getirdiler.

 

BÖYLE BİR TALEP

KURUMUMUZ İLE PAYLAŞILMAMIŞTIR

 

Mahallelinin iddialarına İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’un cevabı gecikmedi. Coşkun, ‘’ Öncelikle söz konusu dilekçe hiçbir şekilde Belediyemize ulaşmamış ve bu şekilde bir talep kurumumuz ile paylaşılmamıştır’’dedi.

 

Coşkun yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

 

‘’İhlas Haber Ajansının 17.07.2023 tarihli haberinde ;İlçemiz Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin imzalarının olduğu ve bir imza kampanyası başlatıldığı iddia edilen bir dilekçe paylaşılmış ve mahalleye hizmet götürülmediği  ifade edilmiştir.

İmza kampanyası bir izin gerektirir ve hukuki bir dayanak ister.

Öncelikle söz konusu dilekçe hiçbir şekilde Belediyemize ulaşmamış ve bu şekilde bir talep kurumumuz ile paylaşılmamıştır.

Haber içeriğinde yer alan dilekçede geçen yerin yolu daha evvel dilekçe içeriğinde de belirtildiği üzere Doğalgaz çalışmaları kapsamında doğalgaz şirketi tarafından tahrip edilmiş, yolun eski hale getirilmesi için Belediyemiz tarafından dolgu çalışması yapılmıştır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.