SİYASET Düzenleme Tarihi : 14 Nisan 2023 13:30 Haber Girişi : 14 Nisan 2023 12:25

LİSTENİN BİRİNCİ SIRASINDAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

LİSTENİN BİRİNCİ SIRASINDAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR
İYİ Parti Milletvekili adayı Fatih Karataş, 14 mayıs seçimleri için sahada aktif bir biçimde çalışıyor.

Aziziye İlçesinde iftar sonrası esnafı ziyaret eden İYİ Parti 5. sıra milletvekili adayı Fatih Karataş, listenin birinci sırasındaymış gibi gayret gösteriyor.

 

 

 

Siyasete aktif olarak yeni başlayan bir isim olan Karataş, " Bizler siyaseti ikbal beklentisiyle değil, memleket meselesi olarak görüyoruz." dedi.  

 

 

 

 

 

 

" Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer." diyen İYİ Parti Milletvekili adayı Fatih Karataş, " İl tişkilatımızın koordinasyonunda, partimizi Erzurum'da birinci parti yapmak için gayret gösteriyoruz. İktidarın bütün nimetlerini adil olmayan bir anlayışla sonuna kadar kullanan partiler karşısında, yüreğimizle sahadayız. Genel Başkanımız ' millet bizi çağırıyor' demişti. Bizlerde partimizin birer neferi olarak bu çağrıya cevap vermek adına, bütün imkanlarımızla sahada, parti politikalarımızı anlatıyoruz. Vatandaşımız ne kadar dertli olsa da umudu var. Bu umutla 14 mayısta sandık başına gidecek. İnşallah 15 mayıs sabahı güneşli bir güne uyanacağız. Az kaldı." dedi.  

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.