SİYASET Haber Girişi : 27 Kasım 2023 17:22

LİMAN'DA MÜRACAAT ETTİ

LİMAN'DA MÜRACAAT ETTİ
Seyfettin Liman, Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu. 

MHP Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gurup Başkan Vekili Seyfettin Liman, Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu. 

 

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a mürcaat evraklarını teslim eden Liman, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Kamil Aydın'ı da ziyaret etti. Aday adaylığını sosyal medya hesaplarından duyuran Liman, " Ülkümüzün yolunda, Teşkilatlarımızın emrinde, Milletimize ve Devletimize hizmet aşkı ile 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Erzurum, Palandöken Belediye Başkanlığı için müracaat etmiş bulunmaktayım.

 

 

 

Çıktığımız bu şerefli yolda, bizleri, müracaatımızı kabul buyuran Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'e, Genel Başkan Yardımcılarımız Sadir Durmaz Bey'e ve Prf. Dr. Kamil Aydın Bey'e, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül Bey'e, Palandöken İlçe Başkanımız Abdullah Karaoğlu Bey'e saygı ve muhabbetlerimi arz ederim.

 

 

 

Yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 

 

 

Tüm eş, dost ve arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum, desteklerini esirgememelerini rica ediyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Recep Tel 27 Kasım 2023 22:38

    Allah hayırlı uğurlu etsin.Rabbim utandırmasın inşallah.