SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 09:33

KUZEYDE KARATAŞ RÜZGARI

KUZEYDE KARATAŞ RÜZGARI
İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Karataş, Olur ve Uzundere'de seçim çalışması yaptı.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Karataş, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Olur ve uzundere'de esnafla buluşan Karataş, " Demokrasi ve özgürlüğe, hak ve adalete az kaldı." dedi. 

 

 

Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Erzurum Mlletvekili Adayı Fatih Karataş, esnafın taleplerini dinledi. Seçimde eşit şartlarda bir yarışın olmadığına dikkat çeken Karataş, " Hükümet devletin bütün imkanlarını seçim için seferber etmiş durumda. Bakanlar, belediye başkanları sahada. Tüm bunlar iktidarlarını korumaük için yetmeyecek. Bizler gücümüzü yalnızca vatandaştan alıyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

Kendisine gösterilen teveccühden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş, " Vatandaş, adalet istiyor. Hayatın her alanında, gelir dağılımında, fırsat eşitliğinde, eğitimde, sağlıkta, işe alımlarda sadece adalet diyor. Kurtarın bizi bunlardan diyor. 14 Mayısta vatandaşın helal oylarıyla bu düzeni değiştireceğiz. Az kaldı." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.