SİYASET Haber Girişi : 13 Mart 2024 08:59

Kurum'dan Erzurumlulara seçim vaadi.

Kurum'dan Erzurumlulara seçim vaadi.
"Erzurumlu kardeşlerimizin vakit geçireceği bir kültür merkezi yapacağız"

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de ‘12 Mart Erzurum İftar Sofrası’ programına katıldı. Kurum, "Söz verip o sözleri unutanlardan olmayacağız. Buradan yiğit dadaşlara Erzurumlu kardeşlerimize söz veriyorum. 1 Nisan’dan sonra İBB olarak Erzurumlu kardeşlerimizin vakit geçireceği bir kültür merkezi yapacağız” dedi.

 

 

 


AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de düzenlenen ’12 Mart Erzurum İftar Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Murat Kurum’un yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Erzurum, milletvekilleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilgiyle karşılanan Kurum vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 



“İBB olarak Erzurumlu kardeşlerimizin vakit geçireceği bir kültür merkezi yapacağız”
Erzurum’a yapılan projeler hakkında konuşan Kurum, Erzurumlulara da şu şekilde müjde verdi:
“Erzurum’da eserlerimizi görürsünüz. Ulu Camii’nin karşısına baktığınızda karşınızdaki kale sizi selamlar. Ulu Camii’nin yanındaki o muhteşem millet bahçesiyle birlikte şehrin çocuklarının, gençlerinin, Erzurumlu dadaşlarımızın huzur içerisinde vakit geçirdiğini görürsünüz. Az ileriye gittiğinizde Erzurum’da yapmış olduğumuz yeni kentsel dönüşüm projelerimizi görürsünüz. Erzurum’un istihdamına katkı sağlamak amacıyla sanayi sitesiyle alakalı çalışmalarımızı görürsünüz. Erzurum’un yarınları için mücadele etmiş bir kardeşinizim. Hiçbir zaman milletimizin bizden beklentilerini, taleplerini görmezden gelmeyeceğiz. Söz verip o sözleri unutanlardan olmayacağız. Buradan yiğit dadaşlara Erzurumlu kardeşlerimize söz veriyorum. 1 Nisan’dan sonra İBB olarak Erzurumlu kardeşlerimizin vakit geçireceği bir kültür merkezi yapacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.