SİYASET Haber Girişi : 01 Mart 2024 10:33

Küçükoğlu, yarım saatte bitirdik.

Küçükoğlu, yarım saatte bitirdik.
AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu, MHP ile meclis üyelikleri noktasında tartışmalar yaşandığı iddialarına canlı yayında devam etti.
Küçükoğlu, yarım saatte bitirdik.

"Milliyetçi Hareket Partisi'yle uyum içinde çalışıyoruz" diyen AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Soruyorum programına katıldı. Merak edilen soruları cevaplayan Küçükoğlu, " MHP ile meclis üyelikleri sayısı ve sırasında bir gerilim yaşandı mı?" sorularına da cevap verdi. 

 

 

"Genel Merkezlerimiz 2019 şablonuna uyun dedi. "

Küçükoğlu, " Meclis üyelikleri noktasında AK Parti ve MHP Genel merkezleri, bizlere 2019'da ki şablonunun aynısını uygulayacaksız diye talimat geldi. Ancak yerelde sizde insiyatif kullanabilirsiniz denildi. Bizlerde kardeşlik hukukumuz olan, son derece uyumlu çalıştığımız MHP İl Başkanımız Adem Yurdagül'le birlikte şablon üzerinde çalıştık. Geçen seçime göre MHP'nin meclis üyesi sayısı bir kaç kişi daha arttı. Hiç bir gerilim yaşamadık. Hatta şunu söyleyebilirim, yarım saat içinde, takır takır isimleri yazarak süreci tamamladık." dedi 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.