SİYASET Haber Girişi : 01 Mart 2024 09:52

Küçükoğlu, onlarla işimiz olmaz

Küçükoğlu, onlarla işimiz olmaz
AK Parti Erzurum İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu, "AK Parti'den aday adayı olan, aday gösterilmeyince başka partilerden aday olan isimlerle seçimden sonra işimiz olmaz" dedi.
Küçükoğlu, onlarla işimiz olmaz

AK Parti Erzurum İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu, Soruyorum Programında, usta gazeteci Sinan Özçaylak'ın sorularını yanıtladı. Programda önemli bilgiler veren Küçükoğlu, AK Parti'den aday adayı olan, aday gösterilmeyince başka partilerden aday olmayı tercih eden isimlere seslendi. Küçükoğlu, " Sahada çalışırken, ben seçimi kazandıktan sonra AK Parti'ye geçeceğim diyerek propaganda yaptıklarını duyuyoruz. Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu ifade etti. Bizim Cumhur İttifakımızın adayları sahada. Bu adaylarımız dışında hiç kimse, ne partimizin, ne Cumhurbaşkanımızın, ne büyükşehir Belediye Başkanımızın ismini kullanmasınlar. Vatandaşımızda bu söylemlere itibar etmesin. Cumhurbaşkanımızın bir açıklaması var; bizde o açıklamayı tekrarlıyoruz. bizi bu şekilde bu durumda bırakanlarla, artık seçimden sonra işimiz olmaz." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.