SİYASET Haber Girişi : 26 Şubat 2024 09:46

Korkunun ecele faydası yok.

Korkunun ecele faydası yok.
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Aziziye bölgesinde, pankartlarının indirilip, yerine AK parti adayının reklamlarının asılmasıyla ilgili konuştu, " Biz gönüllere girmişiz, siz afişlerimizi indirseniz ne olur?" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine giderken, adil bir yarışın olmadığını iddia eden İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, İktidar partisinin adaylarının devletin bütün imkanlarını seçilmek için seferber ettiğini belirterek, " İYİ Parti olarak bizler, sahada tamamen kendi imkanlarımızla, seçim kampanyası yürütüyoruz. Ne siçilmiş milletvekilleriyle dolaşıyoruz, ne kaymakamlarla. Belediyenin imkanları iktidar adayı için seferber edilmiş durumda. Buna rağmen, astığımız pankartlarımız, indiriliyor, yerine polis araçları eşliğinde kendi reklamlarını asıyorlar. Devlet imkanlarıyla kampanya yapmak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemek demektir. O kadar korkmuşlar ki bütün imkanlar önlerine serilmişken bile, bizim kampanya afişlerimiz onları rahatsız ediyor. Korkunun ecele faydası yok. Belki duvarlara astığımız afişlerimizi indirebilirsiniz, ancak şunu iyi bilin, biz insanların gönlünde yer etmişiz. Biz oradan söküp atmaya da hiç bir şekilde gücünüz yetmeyecek." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.