VİDEO HABER Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 2021 18:05 Haber Girişi : 01 Ocak 2021 18:09

Kontrolden çıkan kamyonun devrildiği feci kaza kamerada

Kontrolden çıkan kamyonun devrildiği feci kaza kamerada
virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan tomruk yüklü kamyon bariyerlere çarparak devrildi. Kazada kamyon adeta kağıt gibi ezildi Kazanın meydana geldiği ve sürücünün aracın içerisinden kendi çabaları ile çıktığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Kontrolden çıkan kamyonun devrildiği feci kaza kamerada

Kaza, Hendek İlçesi Bayraktepe Mahallesi Bayraktepe mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esat A. idaresindeki 54 KC 009 plakalı tomruk yüklü kamyon, viraja girdiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yan yatarak sürüklendi. Metrelerce sürüklenen kamyon yol kenarındaki bariyerlere çarparak bahçeye ters bir devrildi. Hurdaya dönen kamyondan sürücü kendi çabaları ile kurtuldu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince, yaralı yapılan ilk müdahale sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

 

 

Kaza anı kamerada

Öte yandan, meydana gelen kaza bölgede bulunan bir güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; kontrolden çıkan kamyonun viraja girdiği esnada yan yatması ve bariyerleri aşarak bahçeye devrilmesi yer aldı. Daha sonrasında ise hurdaya dönen kamyondan sürücünün kendi çabaları sonucu çıkması görülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.