SİYASET Haber Girişi : 26 Ekim 2022 09:42

KONGRELERİMİZ DADAŞ'A YAKIŞACAK

KONGRELERİMİZ DADAŞ'A YAKIŞACAK
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ömür Dadaş, " İYİ Parti her geçen gün büyüyor, birlik ve beraberliğimizi bozmadan, fitneye müsaade etmeden kongrelerimizi yapacağız." dedi.

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkan Adayı Ömür Dadaş, Erzurum'da kongre sürecinin başladığına dikkat çekerek, Parti içi demokrasinin en yoğun yaşandığı partinin İYİ Parti olduğunu belirtti. 

 

 

 

 

Dadaş yaptığı açıklama da şunları söyledi; " Hem Erzurum'da hem ülke genelinde İYİ Parti'nin yükselişi devam ediyor. İktidara yürüyoruz. Kongre sürecimiz başladı. Önce üyelerimiz delegelerimi seçmek için oy kulanacak, ardından delegelerimizin oyları ile ilçe ve il başkanımızı belirleyeceğiz. Bundan daha demokratik bir yöntem olabilir mi?" dedi. 

 

 

 

 

Kongre sürecinde fitneye müsaade etmeyeceklerini belirten Yakutiye İlçe Başkan adayı Ömür Dadaş, " Partimiz bu gün 5. yaşını kutluyor. Partimiz kurulurken şüpheyle yaklaşanlar, bizlerle fotoğraf vermekten bile çekinenler, Partimizin yolunu yerini bilmeyenler, tabiri caizse hava durumuna göre giyinenler, bu günde fitne çıkarma çabasına boşuna girmesinler. Bizler Kurulduğu günden bu güne partiye emek verenler olarak fitneye müsaade etmeyeceğiz. Yapacağımız kongreler örnek teşkil edecek, DADAŞ'a yakışır bir vakarda yapılacaktır. İl ve İlçe Teşkilatlarımız, demokratik bir ortamda seçimlerin tamamlanabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Buradan bütün teşkilat mensubu yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.                                

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.