KOLAY MI ÖYLE?

İnsanlık siyasi tarihi çeşitli olaylarla doludur. Bunların içinde güzel birçok gelişme varken, tam aksi istikamette kendini gösteren olaylar da mevcut. İnsanlığı savaşa, kaosa, açlığa ve soykırıma sürükleyen siyasi gelişmelerin en önemli sebeplerinden biri de iktidarını ve gücünü kaybetmek istemeyen zihniyetin tezahürüdür.

 

 

Malûmunuz dün Meral Akşener Hanımefendi Rize'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bunların içinde, bir müteahhit gurubuna peşkeş çekilen İkizdere vardı. Tabiat katliamı yapılan, orada ikamet eden ve ülke genelinde yurttaşın büyük bir bölümünün itirazlarına rağmen katliamına  devam edilen İkizdere. Tabi biz bu olayı da bir ara yazacağız. Susturabilene aşk olsun.

 

 

 

 

Meral Akşener esnaf ziyaretleri yaparken, hal ve tavırlarından zihniyetlerini ele veren provokatörler rahat durmadı. Kendilerini doğuranın bir anne olduğunu unutan bu karanlık zihniyet, saldırı girişiminde bulundu. Başta Erzurum teşkilatı olmak üzere birçok İYİ Parti mensubunu darp edip psikolojik olarak da tüm yurttaşlara şiddet uyguladılar. ''Alın götürün olay çıkacak'' tarzında bağıran çığırtkanlar, iftira ve yalan siyasetinin halkı getirdiği tahammülsüzlük boyutunu bir kez daha kamuoyuna göstermiş oldu.

 

 

 

Siz kimsiniz? Kolay mı öyle? Amacı vatana hizmet etmek olan insanları iftira ve karalamalarla yıpratıyorsunuz. Siz kimsiniz ? Meral Akşener ve İYİ Partiye gönül vermiş insanları herhangi bir terör örgütüyle aynı cümlede anıyorsunuz. Siz kimsiniz kim? Hangi cüretle bir insana ''bir kadına'' saldırma cesareti gösteriyorsunuz.

 

 

 

Güzel vatanımın insanlarını, iktidarınızı devam ettirmek için ne kadar daha ayrıştıracaksınız? Dün yapılan o büyük büyük zamları geçiştirdik mi sanıyorsunuz? Ya da şu sosyal medyada ‘’Siyaset-Mafya’’ ilişkisi yurttaşın hafızasından gitti diye mi düşünüyorsunuz? Bu terazi bu sıkleti çekmez! Gün geçtikçe kim bilir neler göreceğiz.

 

 

Yok öyle yağma. Yurttaşın büyük kısmı yoksulluk sınırının altında. TÜİK verilerinde yoksulluk sınırı 9 bin Türk Lirasını geçti. Bunu da biliyoruz ve yazacağız. Neymiş efendim benden değilsen terörist, bölücü veya dış güçsün. Bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor. CHP teröristlerle işbirliği yapmışmış. Havuz medyası anlatmaz ben size anlatayım. Eğer önceden tesadüfi bir istihbarat gidip güvenlik önlemleri arttırılmasa Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, hain terör örgütü PKK'nın kurşunlarına hedef olmuştu. Hele hele Meral Akşener bunlarla aynı cümlede anılamaz bile. Bir kaşık suda boğacak kadar sevmez bu terör örgütü Meral Akşener hanımefendiyi.

 

 

Dün yaşanan bu aşağılık provokasyon da, Erzurum'un, Kurtuluş Savaşımızın kalesi Erzurum’umuzun civanmert insanları sağduyu ve cesaretleri ile daha büyük olayların önüne geçti. Başta Kadim şehrimizin vatanperver İyi Parti teşkilatına ve tüm İYİ Parti’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, daha demokrat daha şeffaf daha güzel yarınların geleceği umuduyla tüm yurttaşları itidal ve sağduyuya davet ediyorum.

 

Bilgiyle kalın...

Etiketler : Orhan Bakırcı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.