SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 11:44

KOÇ, KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN KAZANACAĞIZ

KOÇ, KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN KAZANACAĞIZ
CHP Erzurum Milletvekili Adayı Ayhan Koç, " Kimseyi ötekileştirmeden kazanacağız."

CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç seçimlere 4 gün kaya saha çalışmalarına hız verdi. Seçmenlerle bir araya gelen Koç, " Kimseyi ötekileştirmeden, birleşerek kazanacağız." dedi. 

 

 

Siyasette sevgi dilinin egemen olması gerektiğine vurgu yapan Dr. Ayhan Koç, " Farklılıklarımızı zengiliğimiz olarak kabul ederek, kimseyi inancı, etnik kökeni, cinsiyeti yüzünden ötekileştirmeden, vatandaşlık bağı ile millet olma bilinciyle, yurttaşın bütün sorunlarını bir bir çözeceğiz.

 

 

Bu ülkede Adaleti hakim kılacağız. Tek adam rejimini, ötekileştiren, şiddeti meşrulaştıran, ceberrut siyaset dilini kullanmadan, korku iklimi yaratmadan siyaset yapacağız. 

 

 

Bizim iktidarımızda kimse aç bir biçimde yatağa girmeyecek. Gelir dağılımında adaleti sağlayacağız. Bu ülkenin kaynaklarını çetelere değil, yurtdaşın emrine sunacağız. Emeklisi, dulu, genci, köylüsü, çiftçisi, kadını rahat bir nefes alacak. 

 

 

Geleceğe umutla baktığımız, bölgesinde güçlü söz sahibi, dünyanın gıpta ile baktığı, düşünce özgürlüğünün hakim olduğu, istişare kültürünü egemen kılarak, vatandaşımızla birlikte bu ülkeyi yöneteceğiz. 

 

 

Sizlerin helal oyları ve desteğiyle, bu kokuşmuş düzeni değiştireceği. Söz veriyoruz. Bahar artık çok yakın." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.