SİYASET Haber Girişi : 13 Mayıs 2023 14:39

KOÇ, BİZ KAZANIYORUZ...

KOÇ, BİZ KAZANIYORUZ...
CHP Erzurum Milletvekili adayı DR. Ayhan KOÇ Yaptığı paylaşımda, " Biz kazanıyoruz, Erzurum kazanıyor,85 milyon olarak kazanıyoruz." dedi.

Seçim arifesinde bir mesaj yayınlayan CHP Erzurum Milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç, 14 mayıs seçimlerini kazanacaklarını belirterek, " Biz kazanıyoruz, Millet ittifakı kazanıyor. Erzurumlu kazanacak, 85 milyon olarak kazanıyoruz." dedi.

 

 

 

Koç mesajında şunları söyledi; " 40 günü aşkın bir süredir seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzurum'da bu çalışmalarımıza katkı sağlayan, millet ittifakı partilerinin İl, İlçe Başkanlarına, Teşkilat Mensuplarına, Milletvekili adaylarımıza, bizi bağırlarına basan, gittiğimiz her yerde sevgi muhabbetle gücümüze güç katan bütün Erzurumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. 

 

 

Evet aramızda kalsın, kazanıyoruz. Yarın akşam, köhnemiş düzene, haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe son veriyoruz. Değişimi Dadaşlar diyarı Erzurum'Dan başlatıyoruz. Hep birlikte kazanıyoruz, Türküyle, Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle kazanıyoruz. Sünnisiyle, Alevisiyle kazanıyoruz. Genciyle yaşlısıyla, köylüsüyle çiftçisiyle, emeklisiyle çalışanıyla, hep birlikte 85 milyon olarak kazanıyoruz. Ben değil biz diyerek, gücünü bu milletten alarak kazanıyoruz..." dedi..     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.