SİYASET Haber Girişi : 31 Ocak 2022 15:13

KIRKPINAR, VATANDAŞA HANGİ PARTİYE OY VERİYORSUNUZ DİYE SORMUŞLAR

KIRKPINAR, VATANDAŞA HANGİ PARTİYE OY VERİYORSUNUZ DİYE SORMUŞLAR
Karayazı'da yolları kapalı olan vatandaşlar İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'a içlerini döktü, Vatandaşlar "yolumuz neden kapalı diye soruyoruz, bize hangi partiye oy veriyorsunuz diye cevap veriyorlar" dedi.
KIRKPINAR, VATANDAŞA HANGİ PARTİYE OY VERİYORSUNUZ DİYE SORMUŞLAR

Siyasi çalışmalar için Karayazı'ya giden İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih KIRKPINAR'ın yolda önünü kesen vatandaşlar, içlerini döktü. Köy yollarının kapalı olduğunu belirten vatandaşlar siyasilere ulaşıyoruz, yolumuz açılsın diye, hangi partiye oy veriyorsunuz diye soruyorlar diyerek tepkilerini dile getirdiler. Kırkpınar, vadandaşın şikayetlendiği o anları kamerayla kaydederek, sosyal medyadan paylaştı.

 

 

 

Bir açıklama yapan Kırkpına, " Her zaman vatandaşın yanında olmaya yemin etmiştik bu yola çıkarken. Telefonlarımız 24 saat açık. Karayazı ilçemizde Yücelik Tahtırevan mezrasında ulaşan vatandaşımız yolların kapalı olduğunu söyledi. Hemen bir dakika bile beklemeden 40 kilometre yolu uzatarak mezraya vardık. Bizim geleceğimizi haber alan yetkililer iş makinası göndermiş. Ama yolu açan yok. Yolun açılmasını sağlamaya çalıştık ve açıldı da. Orada sohbet ettiğimiz vatandaşlarımız, Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'ı aradıklarını telefona cevap veren danışmanı, hangi partiye oy veriyorsun diyince tepki gösterip ak partiye oy veriyordum diye cevap verince sert bir üslupla telefon yüzüme kapandı diyor. Aynı muameleyi belediye binasında da yaşadıklarını söylüyor insanlarımız. Ellerinizi vicdanınıza koyun. Bu insanlar size ne kötülük etti. Kamera karşısında mangalda kül bırakmayan ak partili yetkililere sesleniyorum, nerede bir zorluk varsa orada olacağız, nerede bir mazlum varsa orada olacağız, nerede bir haksızlık varsa onun karşısında olacağız" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.