SİYASET Haber Girişi : 24 Aralık 2021 13:39

KIRKPINAR SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI

KIRKPINAR SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Türkiye gündemini meşgul eden Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen'in açıklamaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Türkiye gündemini meşgul eden Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen'in açıklamaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Kırkpınar, “Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Siyasetin sert atmosferi, ekonomik belirsizlik vatandaşlarımızı huzursuz etmekte. Bunun üzerine siyasetle işi ilgisi olmayan bir kuruluşun başkanının kalkıp haddini ve maksadını aşan açıklamaları toplumsal huzura darbe vurmuştur. Şahsın iman ile ilgili açıklamaları ve devamındaki talihsiz söylemleri kabul edilemez.

 

 

 

 

Açıklamalarını izledikten sonra elimize gelen bilgilerde, bir çok siyasi ve devlet adamı ile boy boy fotoğrafları cüretinin sebebini ifşa etmiştir. Buradan devlet adamlarına ve siyasilere sesleniyorum. Her gelene kapınızı açıp kimdir, nedir, fikir ve düşünceleri  nelerdir diye sorgulamadan samimi pozlar vermeyiniz. Bu millet hatalarınızın ve aldatıldıklarınızın faturasını defalarca ödedi. Bunun en son örneği 15 Temmuz'dur. Ak Parti siyasileri topluma anlatacak bir şey bulamıyor da bu insanları mı toplumun huzuruna sunuyor. Şehrimizin imajını zedeleyen bu tip yapılanma ve kişilerin derhal oldukları yerden uzaklaştırılması elzem bir hal almıştır. Herkes kendi inanç ve değer yargılarından sorumludur. Hiç kimse bireylerin  yaşam şekline müdahale edemez. Bu vesile ile konuşmayı yapan şahsın derhal istifa etmesi ve gerekli soruşturmanın başlatılması mecburiyetinin doğduğuna olan inancımız tamdır. Yetkililere sesleniyorum; olayın takipçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın. Toplumda kin ve nefret oluşturan bu tip söylemlerin sahiplerine, savcılarımızın gerekli soruşturmayı başlatması kamu adına talebimizdir. İYİ Parti olarak şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacak ve olayın takipçisi olacağız.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.