GÜNDEM Haber Girişi : 18 Haziran 2021 10:16

KIRKPINAR GÜNDEME GETİRDİ, MEHMET EMİN ÖZ MÜJDEYİ VERDİ

KIRKPINAR GÜNDEME GETİRDİ, MEHMET EMİN ÖZ MÜJDEYİ VERDİ
Tekman'a diyaliz merkezi kuruluyor.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’ın Tekman ziyareti sonrasında, “ İlçede 13 diyaliz hastası olmasına rağmen, bir diyaliz merkezi yok. Bu hastalar zor şartlarda evlerinden toplanarak, Hınıs İlçesinde diyaliz merkezine götürülüyor. Hasta insanların bu şekilde yollarda yorulması doğru değil. Tekman halkı,  Sağlık bakanlığımızdan bir diyaliz merkezi kurulmasını istiyor.” Açıklamaları sonrasında, Tekman’a diyaliz merkezi kurulması için İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

 

 

 

 

 

 

Dün akşam ERK Haber Tv Ekranlarında Gazeteci / Yazar Sinan Özçaylak’ın konuğu olan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “ Sağlık Müdürümüzle görüştüm. Türkiye genelinde sağlıkta büyük bir değişimin altına imza atan AK Parti hükumeti olmuştur. Geçmişi hatırlayalım. İnsanlar hastane koridorlarında yaşamını kaybediyordu. Şimdi hemen her ilçemizde modern hastanelerimiz var. Sağlık İl Müdürümüz Gürsel Bedir’le görüştüm, en kısa zamanda diyaliz merkezini Tekman’a kuracaklar.” dedi…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.