GÜNDEM Haber Girişi : 10 Aralık 2021 15:17

Kırkpınar'dan kitap desteği...

Kırkpınar'dan kitap desteği...
Geçen yıllarda yanan Söğütlü köyü ilk okulu kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyasına İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar 240 tane kitap hediye etti.

ERZURUMEKSPRES - Geçen yıllarda yanan Söğütlü köyü ilk okulu kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyasına İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar 240 tane kitap hediye etti. Kitap hediye etkinliği ile ilgili açıklama yapan Kırkpınar, “Toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür etkinlikler görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler siyaseti hizmet olarak tercüme ediyoruz. Nerede bir mazlum varsa oradayız nerede bir yoksul varsa oradayız. Bizler yurttaşın sesi olmak için sürekli mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Bir tarafta lüks içinde yaşayan bir azınlık diğer tarafta kütüphanesiz, sobasız okullar. Bir tarafta bir kaç maaş alan gözü aç bürokratlar diğer tarafta sabah çocuğuna kahvaltı hazırlayacak erzağı olmayan milyonlar. Elimizdeki imkânları zorlayarak, gücümüzü aşan durumlarda da yetkilileri uyararak gerekli hizmetlerin yapılmasını sağlıyoruz. İktidar olduğumuz gün yine bu aşk ve şevkle çalışmaya devam edecek ve eşit şartlarda yaşayan müreffeh bir toplum inşa edeceğiz. Bu kampanyayı başlatan evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor ve hakkımızın bu tür etkinliklere duyarlı olmasını diliyorum.” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.