GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 01 Aralık 2020 17:18 Haber Girişi : 01 Aralık 2020 17:29

KIRKPINAR'DAN ELEŞTİRİ

KIRKPINAR'DAN ELEŞTİRİ
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Maradona'ya gösterilen vefanın Reşit Karabacak'a gösterilmediğini belirterek, " keşke onun için de saygı duruşunda bulunulsaydı." dedi.

Hafta sonu Erzurum'da oynanan Erzurumspor Alanyaspor futbol karşılaşması öncesinde, futbolun dünyadaki marka ismi olan Maradona için saygı duruşunda bulunulmasının vefa adına önemli olduğunu belirten, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, aynı vefanın Erzurumlu ve güreşte marka isim olan Reşit Karabacak için de yapılması gerektiğini belirterek, unutulmuş olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade etti. Kırkpınar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, " Balkan Şampiyonu, Avrupa ve Akdeniz oyunları şampiyonu, Dünya şampiyonalarında çok sayıda derecesi olan, Türkiye'nin güreş sporunda dünyaca ünlü ismi Reşit Karabacak, 19 kasımda Covit 19 nedeniyle yaşamını kaybetti. Hem iyi bir Erzurumlu, Hem de yürekli bir sporcuydu. Türk spor camiası Maradona'nın ölümüne verdiği tepkinin onda birini Reşit Karabacak için vermedi. Erzurumspor bizim göz bebeğimiz,maç öncesi Maradona'nın ismi anons edilerek saygı duruşunda bulunulduğu gibi, Reşit Karabacak'ın da isminin anons edilerek saygı duruşunda bulunulmasını beklerdik. Hemşerimizin kendi şehrinde unutulmuş olması bizleri ziyadesiyle üzmüştür." dedi 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.