SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2022 17:05

Kırkpınar'dan 30 Ağustos mesajı...

Kırkpınar'dan 30 Ağustos mesajı...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 30 Ağustos Zafer bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 30 Ağustos Zafer bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda, birlik ve beraberliğin önemine değinen Kırkpınar şu sözleri söyledi,  “Ruhunda özgürlük olan bir milletin, esareti kabul etmesi mümkün değildir. Bu uğurda bedeller ödemeyi ‘AMA’sız ‘FAKAT’sız kabul etmiş, ordusuyla birlikte ve büyük kahramanlıklar sergilemiş ecdadımız; şanlı tarihimizi bu büyük zaferle süslemiştir.” 
Açıklamasının devamında, ecdadın fedakârca mücadelesinin bu günlerde de örnek teşkil edeceğine değinen Kırkpınar,  İşgal kuvvetlerine karşı emsali görülmemiş bir zaferin adı olan ‘Büyük Taarruz’ milletimizin umudu olmuş ve kaderini değiştirmiştir. Düşmanların sayı ve teknolojik üstünlüklerine rağmen kazanılan bu zafer, işgal altındaki diğer milletlere de örnek olmuştur
Birlik ve beraberliğini tarih boyunca muhafaza etmiş kadim milletimiz; 30 Ağustos zaferi ile bağımsızlık ve özgürlük ruhunu tüm dünyaya göstermiştir. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısı ile bir olup düşman kuvvetlerini topraklarımızdan temizleyerek, bağımsızlık destanı yazmıştır. Kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığımız bu büyük zafer ile düşmanın son kaleleri de topraklarımızdan temizlenmiş ve bir kez daha yurdumuza barış hâkim olmuştur. 

 

 

 

Bizlere düşmandan temizlenmiş, bağımsız bir ülkede yaşama imkânı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos 1922 ruhuyla canlar verilerek kazanılan ve tüm Dünyaya karşı sonsuza dek bağımsızlığını ilan eden ülkemiz ve aziz milletimizin milli birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar süreceğinden kimsenin zerrece şüphesi olmasın. Şanlı zafer bayramımız; tüm milletimiz ve ülkemiz de adına layık bir şekilde kutlu olsun. “

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.