GÜNDEM Haber Girişi : 30 Temmuz 2021 22:06

Kırkpınar: Ciğerlerimiz yanıyor...

Kırkpınar: Ciğerlerimiz yanıyor...
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, ''“Son dönemlerde yaşanan sıkıntılara bir de yangınlar eklendi. Havaların aşırı sıcak olması ve vatan haini diyebileceğimiz kişilerin de işin içinde olmasından dolayı felaketler yaşanıyor.”dedi.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Son dönemlerde yaşanan sıkıntılara bir de yangınlar eklendi. Havaların aşırı sıcak olması ve vatan haini diyebileceğimiz kişilerin de işin içinde olmasından dolayı felaketler yaşanıyor.” dedi.

 

Kırkpınar açıklamasında şunları söyledi;

 

Ciğerlerimiz Yanıyor!..

“Ormanlar bizim oksijen depomuz, günlerdir onlarca yangınla ciğerlerimiz yanıyor. Yangın söndürme uçaklarımız nerede? Bizim ihtiyacımız olan, görkemli makam uçakları değil. Devleti yönetenler kendi lükslerine ayırdıkları uçaklarla dünyanın en büyük yangın söndürme filosunu kurardılar. Güzel ülkemizin güzellikleri birer birer ellerinizden gidiyor. Atalarımız vatan topraklarını canıyla kanıyla korudu, bugün böyle parça parça talan edilmesine İYİ Parti olarak göz yummayacağız.”

Bir Felaket olmadan eksikleri öğrenemiyoruz!

“İktidar partisi her sınavda sınıfta kalmıştır. Deprem olmadan biriken paraların bittiğini göremiyoruz. Yangın çıkmadan uçak ve helikopter filomuzun olmadığını öğrenemiyoruz. Ülkeyi yönetmekten aciz kalan iktidar ve yandaşlarının, iç kavgaları ve lüks hayatlarının bedelini insanımız ödüyor, vatanımız ödüyor. İYİ Parti olarak, bu tip felaketlere önceden hazırlıklı işin ehli kadrolarımızla iktidara doğru yürüyoruz. İktidar olduğumuz gün bu eksiklikleri hızlıca tespit edip, bir daha bu ve benzeri felaketlere müsaade etmeyecek ve tedbirini çok önceden alacağız.”

IBAN Vermek adet oldu!

“Deprem olur iban, felaket olur iban verirler. Vatandaşın cebinde parası kalmadı. İnsanımızın manevi duygularını sömürerek nereye kadar gideceksiniz? Elbette her zaman Devletimizin yanında olacağız ama devleti yönetenler de israfı bıraksınlar. Devlet kötü günler için alıyor bu vergileri, birileri lüks ve şatafat içinde yaşasın diye değil. Bu nasıl bir devlet adamlığıdır ki her felaketten sonra vatandaşın elinde kalan kuru ekmeğine dahi göz koysun. İtibardan tasarruf etmeyen zihniyet bugün yine sınıfta kalmıştır.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani Yıldırım 31 Temmuz 2021 09:41

    Kibiri elden bırakmayan iktidar yıkılmaya mahkumdur her iktidar yaptıkları ile anılır bunların anılacak bir tarafları kalmamistir