SİYASET Düzenleme Tarihi : 05 Temmuz 2022 12:00 Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 08:00

KIRKPINAR, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RECEP AKDAĞ'A SESLENDİ

KIRKPINAR, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RECEP AKDAĞ'A SESLENDİ
Rahmetli Yahya Akdağ hayatta olsa, bunu görse çıldırırdı. Ama Recep Akdağ'dan ses yok!
KIRKPINAR, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RECEP AKDAĞ'A SESLENDİ

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, ERKHABER TV ekranlarında yayınlanan Sinan Özçaylak'la Soruyorum Programına katıldı. Programda  Erzurum'un Hınıs ilçesinde 7 yıl önce yapımı tamamlanan Deprem konutlarının, deprem olmadan yıkıldığına dikkat çeken İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'a seslendi. 

 

 

 

 

 

 

Devletin milyonlarca lirasının heba edildiğini belirten, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih KIRKPINAR, şunları söyledi; " Buradan Recep Akdağ'a sesleniyorum. Sayın Bakanım, ben sizin babanız Yahya Ağabeyiyi 35 yıldır tanırdım. Düzgün bir insan olduğuna, namuslu bir insan olduğuna, haramı helali bilen bir insan olduğuna Allah için şahitlik ederim. Yahya ağabeyi bu gün hayatta olsa Bu tabloyu görse kıyameti koparırdı. Adeta çıldırırdı. Ama sizden hiç ses yok. Kim buranın sorumlusu, gereken neden yapılmıyor?" dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.