GÜNDEM Haber Girişi : 23 Şubat 2022 12:09

KİMİN ÖNDERİ OLDUĞU BELLİ OLDU!

KİMİN ÖNDERİ OLDUĞU BELLİ OLDU!
Erzurum'da kendisine kaaat önderi dedirten İbrahim Özmen, Erzurum'da Kuran kursunda çocuklara cinsel istismarda bulunulmasını haber yapan gazetecileri hedef gösterdi.
KİMİN ÖNDERİ OLDUĞU BELLİ OLDU!

Erzurum'da 'Kanaat Önderleri' diye dernek kuran İbrahim Özmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a överken kantarın topuzunu kaçırmış, "Tayyip Bey'in yanında olmaylan adamın imanından şüphe ederim" sözleriyle tepkireni üzerine çekmişti. 

 

 

 

Kurduğu derneğin adını Kanaat Önderleri koyan ve kendisine kanaat önderi dedirten İbrahim Özmen yine yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye çalışıyor. Önceki gün, bir gazeteye açıklamada bulunan Sözde Kanaat önderi Özmen,  haftalardır Türkiye'nin gündemi oluşturan Erzurum’da Hacı Bahattin Evgi yatılı erkek Kur’an kursunda yaşları 10 ila 11 arasında değişen 7 çocuk tecavüz eden sapık belletmeni aklamaya çalıştı.

 

 

 

Sözde Kanaat Önderi Özmen, esip savurduğu açıklamasının bir bölümde konuyu gündeme getiren gazetecileri hedef alarak, " İl müftülüğünü karalıyorlar, bakın şehrimizde çocuklarımız tecavüze uğradı. Müftülük olayın üstünü kapatmaya çalıştı." içerikli haberlere tepki göstererek, " Kuran kursları ile ünlü ve bir çok hafızın yetiştiği ve yetiştirildiği Erzurum’da aslı astarı olup olmadığı belli olmayan, Adliye dosyalarında mevcut olabilecek sadece iddia olarak kayda geçerek delil ve ispattan uzak savcılık kararı ile takipsizlik kararı verilen Kuran kursu rezaleti ismini kullanarak memleketimizi karalayanlar için, söyleyecek onu muhattap alacak sözüm yok Büyüklük biz kanaat önderleri Derneği olarak bizde kalsın." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

Olaylardan bi haber olan ve savcılığın takipsizlik kararı verdiğini iddia eden Özmen'e, İddianamenin kabul edildiğini, fail H.A'nin tutuklandığını, 31 mayısta ilk duruşmanın yapılacağını, Valilik tarafından yapılan soruşturmanın selameti için Palandöken müftüsü dahil Kuran kursunda çalışan 7 kişinin açıca alındığını hatırlatmak isteriz. 

 

 

 

 

Öte yandan Özmen'in bu açıklamasına tepki gösteren Erzurumlular, " Bu açıklamasıyla kimin önderi olduğunu gözler önüne seriyor" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

İşte Sözde Kanaat önderinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla ilgili yaptığı o açıklama.... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Volkan 2561 23 Şubat 2022 14:21

    Babamın rahmetlinin bir sözü vardı ha senin aklın ha.....