KİM AKP'Lİ KİM AK PARTİLİ?

Yıllardır yazar da yazarız. Muhalif bir kalem olduğumu istisnasız herkes bilir. Muhalif olmak hak yemek değil, hakkını vermektir. Kendimi bildim bileli fikirsel anlamda mücadele ettiğim AKP'den bir değeri kaleme alacağım. Haktan Ömeroğlu...

 

 

 

Gittiğim her yerde karşılaştığım bir isim. Ben alışığım siyasilerin ters ve sert bakışlarına. Bazıları yiyecek gibi bakar ama hepsi şunu iyi bilir, sadece bakmakla kalırlar. Hani meşhur ya siyasette “Ben bunu yerim bitiririm.” O bize sökmüyor, her neyse... 

 

 

 

Karşılaştığımız her yerde nezaket ve naif tutumunu değiştirmeyen Haktan Ömeroğlu iyi çalıştığım bir konu. Kendisi genç yaşına rağmen güzel başarılara imza atmış ve ilçeler arasında çok ve tek çalışan başkan. Bugün olmuş bir tane olumsuz faaliyetine rastlamadım.

 

 

 

Kendisi ile tanışıklığım 2000'li yıllara dayanıyor. İstiklal dershanelerinde tanışmıştık. Bizler lise talebesi tabi. O dönemden sonra ne konuştum ne de bir yerde oturdum. Ama hep takip ettim.

 

 

 

Benim mücadelem AKP'nin kurduğu sistemle, isimlerle hiç bir sorunum yok. Çok sert eleştirdiğimi de okurlarım bilir. Ama yeri geldi mi hakkını da veririm. Haktan Ömeroğlu, Palandöken ilçemizin dünya markası olmasında büyük emeklere sahiptir.  O mühitte sokak sokak dolaşıp sorunları dinlediğine çoğu kez şahitlik etmişimdir. Derdi olan herkese bir telefon kadar uzak ve çözümü için de elinden geleni yapıyor. Bir ilçe başkanın gücünün yettiği kadar. 

 

 

 

 

AKP içinde nadir kalan Ak Partili bir isim. Yıllardır beklentisiz, defalarca hakkı yenmesine rağmen dava edindiği çizgiden şaşmadı. Palandöken ilçeden çok daha fazlasını hakettiğini herkes çok iyi bilir. 

 

 

 

 

Bu adam, milletvekiliyim diye gezen birilerinden binlerce kat daha fazla hizmet etmiş bir isim. Bu adam, İl başkanlarından bile daha aktif ve çalışkan. Bu adam, beklentisiz çalışan ve AKP'nin özü olan değerleri yitirmemiş bir adam. 

 

 

 

 

Dediğim gibi ömrüm vefa ettikçe bedeli ne olursa olsun, bu ucube sisteme muhalif kalacağım. Lakin bunu yaparken de hep dikkat ettiğim gibi, hak ve hukuk önceliğim olacak. Haktan Ömeroğlu, parti içi entrika ve dedikodulardan uzak siyasi anlayışı ile yoluna devam ediyor. Başkanlık yaptığı ilçeyi ve sonra da memleketi nasıl daha yüceltirim diye verdiği emekleri yazacak olsak uzar gider yüzlerce sayfa.

 

 

 

 

Birileri siyasi kaygı ve kavgaları ile bu değerlerimizi yıpratamaz. Siyaseten zıt kutuplarda olsak bile Haktan Ömeroğlu bu şehrin değeridir değerlisidir. Onu kimse benden iyi tanıyamaz. Daha doğrusu AKP bile AKP'yi benden iyi tanıyamaz. Yıllardır en iyi çalıştığım konu.

 

 

 

 

Buradan kendisine sesleniyorum; çizgini bozma Başkan, bizler kimin ne olduğunu ve ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Günü geldiğinde kalemimiz yettikçe yüzüne yüzüne vururuz insanların, günahını da sevabını da.

 

Bilgiyle kalın...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.