TÜRKİYE Haber Girişi : 30 Ocak 2023 15:59

KILIZTAŞ'A BİZE KATIL ÇAĞRISI

KILIZTAŞ'A BİZE KATIL ÇAĞRISI
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığından istifa eden Kızıltaş'a iktidardan da muhalefetten de teklif var.

Yeniden Refah Partisi Palandöken Kurucu İlçe Başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Yusuf Kızıltaş, istifa ederken yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. 

 

 

Palandöken'de sevilen bir isim olan Kızıltaş'a hem iktidar partilerinden hem de muhalefetten kendilerine katılması yönünde teklifler yapılıyor. İstifa gerekçesi olarak, İl Başkanı Adnan Bozan ve Yedek MKYK Üyesi Sadık Çat'ın hegamonik tavırlarını gerekçe gösteren Yusuf Kızltaş'ın siyaset yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. 

 

 

Yeniden Refah Partisine binlerce üye kaydı yapan Kızıltaş'ın istifasıyla, yönetimi ve üye kaydı yaptığı isimlerin bir çoğu da istifa etmişti. Kendisiyle  ilgili olarak, Yeniden Refah Partisi tarafından ihraç edildiği yönündeki asılsız haberlere de tepkili olduğu bilinen Yusuf Kızıltaş'ın Yeniden Refah Partisinde kalıp mücadele etmesi gerektiğini düşünenlerin sayısı da oldukça fazla. Parti içerisinde sayıları oldukça fazla olan, özellikle aslen Erzurumlu olmayan, Yedek MKYK Üyesi Sadık Çat ve İl Başkanı Adnan Bozan'a muhalif olan isimler, Yusuf Kızıltaş'ın parti de kalarak mücadelesine devam etmesini istiyorlar. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.