GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ocak 2021 13:07

KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM PARADİGMALAR BİR PROJEDEN FAZLASI

KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM PARADİGMALAR BİR PROJEDEN FAZLASI

ERZURUMEKSPRES - Kuruculuğunu Tamer Pehlivan ve Serap Mutlu Aydın’ın yaptığı, 4-11 yaş grubuna hitap eden, Keyifli Okul Atölyem Paradigmalar Projesi Azerbaycan’dan ve Türkiye’den 32 farklı il ortakları ile toplamda 146 katılımcı  ile birlikte Tatbikat İlkokulu öğretmenlerinden Nida Çakıcı koordinesinde devam ediyor. Proje kapsamında çocuklar koordineli bir şekilde çalışarak gelişimlerine katkı sağlıyor.
Bir Avrupa Okul topluluğu olan eTwinning üyesi öğretmen ve öğrencileri için en heyecan verici öğrenme ortamını oluşturmak üzere KOA Paradigmalar çalışmalarına online olarak devam ediliyor. Eğitim öğretim sadece okulda değil 7 gün 24 saat her yerde olur fikrini kendine düstur edinen eğitimciler tüm bunları yaparken okul, aile işbirliğini ön planda tutarak ve uygulama aşamalarında herkesin aktif olarak katılımını sağlıyor.

 

 

KOA Paradigmalar, öğrencilerine en iyi öğrenme portalını hazırlarken, Kişiler arası ve kültürler arası etkileşimlerini de sağlayarak güçlü dostluklar oluşması için ortam hazırlıyor.
KOA Paradigmalarında yapılan etkinlikler ile sanat ve oyun ile üreten; ürettiğini kullanabilen ve yeteneklerin keşfi için en heyecan verici ortamlar hazırlanıyor. Böylece öğrenciler her zaman aktif olarak eğitim ve öğretimin birer parçası oluyor.
KOA Paradigmalar ile sosyalleşen, güçlü ilişkiler kurabilen hayatlarına küçük dokunuşlar ile farkındalık oluşturduğu bireylerin yetişmesinde önemli adımlar atılıyor.
Teknoloji eğitiminin ön planda olduğu günümüzde öğrencilerin online eğitimler kapsamında okulda, evde her yerde çevrim içi güvenliğini sağlamak üzere gerekli bilgilendirmeler yapılarak uygulamalar yapılmaktadır. Her alanda becerilerin geliştirilerek bağlantıda kalınmasının, kendine güvenen güçlü bireylerin oluşmasında önemli rol aldığını düşünülmektedir. 
Tatbikat İlkokulu’nda görev yapmakta olan sınıf öğretmeni Nida Çakıcı tarafından geleceğe daha emin adımlarla yürüyen öğrencileri yetiştirmek üzere eTwinning kapsamında“KOA Paradigmalar Projesi” tüm hızıyla devam ediyor
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.