YAŞAM Haber Girişi : 15 Şubat 2022 10:50

KEDİYİ KURTARAN DEDE TORUNU BAŞKAN ORHAN ZİYARET ETTİ.

KEDİYİ KURTARAN DEDE TORUNU BAŞKAN ORHAN ZİYARET ETTİ.
Erzurum’da buz tutan bahçe borusunun içerisinde mahsur kalan kediyi kurtaran dede torun o anları kameraya kaydetti. Görüntüleri izleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, dede torunu ziyaret etti.

Sosyal medyada dede ve torunun kediyi kurtardığı anları izleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, dede ve torunu evlerinde ziyaret ederek duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca Orhan, dede ve torununa hediyede vermeyi ihmal etmedi.

 

 

 

 


Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının çığlığına ses veren dede ve torunu duyarlıklarından dolayı tebrik ettiğini kaydeden Başkan Orhan, “ Bugün çok güzel bir olay yaşadık. Sosyal medyadan videoları izledim. Emirhan’ın sesi duymasıyla dedesiyle birlikte bir takım caba sarf etmişler. Cevat amca yetişmiş hemen kediyi kurtarmış. Bu bizi çok duygulandırdı. Bu tip duyarlılıklar herkes tarafından bilinmesi gerekli. Erzurum çok soğuk ve hayvanların yardıma muhtaç olduğu zamanlardayız. Bizlerde belediye olarak sürekli bu tarz çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşımızın da bu duyarlılığı bizi çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde minik bir kedi hayata tutundu” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.