GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2021 10:28

KARDEŞ BELEDİYE KÖRFEZ'DEN ÇAT'A ZİYARET

KARDEŞ BELEDİYE KÖRFEZ'DEN ÇAT'A ZİYARET
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve ekibi, kardeş belediye oldukları Erzurum'un Çat ilçesini ziyaret etti.
KARDEŞ BELEDİYE KÖRFEZ'DEN ÇAT'A ZİYARET

İmzalanan protokolle Çat'la kardeş belediye olan Kocaeli Körfez Belediyesi Çat'a çıkarma yaptı.

 

 

 

Belediye Başkanı Şener Sögüt ve ekibi, Çat'ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Melik Yaşar tarafından yapılan yatırımları gezdi.

 

 

 

 

Yapılan hizmet ve yatırımları gezen heyet yapılacak iş birlikleri ile ilgili Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve ekibiyle istişarelerde bulundu.

 

 

 

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, " Palandöken ‘den Kartepe ‘ye uzanan gönül bağıyla güçlenen bir Dostluk ve Kardeşliğin adıdır Körfez.  

Kardeşlik, her bağlamda birlik ve beraberlik getirir. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz protokolle 'kardeş belediye' olduğumuz Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt ve kıymetli heyeti şehrimizde ve ilçemizde misafir ettik. Yaptığımız yatırımları yerinde inceleyip, yapacağımız yatırımlarla alakalı istişarelerde bulunduk. Belediyelerimizle kardeşlik ilişkilerimizin geliştirilmesi noktasında verimli görüşmeler gerçekleştirdik.

Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.