YAŞAM Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2020 19:18 Haber Girişi : 28 Ekim 2020 19:31

KARAYAZILI KADINLARIN ERZURUM GEZİSİ

KARAYAZILI KADINLARIN ERZURUM GEZİSİ
Karayazı Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin Erzurum gezisi. 
KARAYAZILI KADINLARIN ERZURUM GEZİSİ

Göreve geldiği günden bu güne yaptığı çalışmalarla fark yaratan Karayazı Kaymakamı Abdulgani Mağ, Kaymakamlık bünyesinde açmış olduğu Aile Destek merkezi ile onlarca kadının hem aile bütçelerine katkı sağlamaları, hemde sosyal anlamda desteklenmelerini sağlıyor. 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz gün Aile destek merkezimizde İŞ-KUR desteği ile açılan, Halı Dokuma, Dikiş-Nakış, Ahşap Boyama kurslarını ziyaret eden Mağ, kursta gösterdikleri başarı nedeniyle kursiyerlere Erzurum gezisi tertip etti. 

 

 

 

 

Erzurum'un tarihi ve kültürel yerlerini gezen, topluca yemek yiyen ve sinemada film seyrederek gönüllerince bir gün geçiren Karayazılı hanımlar, Kaymakam, Abdulgani Mağ'a teşekkür ettiler...

 

 

 

 

Karayazılı hanımların bir çoğu hayatlarında ilk kez gördükleri tarihi mekanlarda mutluluklarını gizleyemediler.  

 

 

 

 

 

Açılan 3 kurs sayesinde toplam 45 kursiyer kadın günlük yevmiye alarak hem aile bütçelerine destek sağlıyor, hem de uzman hocalarımız eşliğinde sosyal hayata tutunuyorlar. Kursların yanında; Sağlık, din, aile hayatı gibi konularda zaman zaman seminerler veriliyor. Geçmişte terörle anılan ilçede Aile Destek Merkezi sayesinde, terörle mücadele noktasında çok ciddi katkı sağlanıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.