SPOR Düzenleme Tarihi : 22 Aralık 2020 14:47 Haber Girişi : 22 Aralık 2020 15:21

KARAYAZILI ÇOCUKLAR RÜZGAR GİBİ

KARAYAZILI ÇOCUKLAR RÜZGAR GİBİ
karayazı Belediyesi spor kulübü atletizm yarışlarında Türkiye Şampiyonu oldu...
KARAYAZILI ÇOCUKLAR RÜZGAR GİBİ

Karayazı Belediye spor kulübü atletizm de başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

 

 

 

 

Bölge şampiyonluğundan sonra, 22.12.2020 tarihinde Adana’da yapılan U16 atletizm yarışmasında bireysel olarak 2., 3., ve 5. olarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldular.

 

 

 

 

Karayazı’lı gençlerimiz fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

 

 

 

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karayazı Kaymakamı Abdulgani Mağ, " Emeği geçen hocalarımızı ve çocuklarımızın hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Karayazı Belediyesi olarak spora ve gençlerimize desteklerimiz hız kesmeden devam edecek.Karayazı’lı gençlerimiz fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha göstermiş oldu." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

ATLETİZMDE  TÜRKİYE ŞAMPİYONU  KARAYAZI BELEDİYESPOR KULÜBÜ

 

 

Adana'da yapılan bölgesel Kros ligi final yarışmasında ferdi olarak Dilek KOÇAK 2., Büşra GÜLDES 3. oldu. Takım halinde ise Karayazı Belediye Spor Türkiye ŞAMPİYONU oldu.

 

 

 

 

Başarılı sporculara madalyalarını ve kupalarını veren Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, " Karayazıdan böyle başarılı gençlerimizi görmek bizi de gelecek adına umutlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen başta  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Spor Kulübü Onursal Başkanı  Abdulgani MAĞ beyi ,Cahit DEMİR hocamızı ve sporcu Atletlerimizi bir kez daha kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.