GÜNDEM Haber Girişi : 28 Haziran 2022 14:05

KARAYAZI'DA İÇME SUYU PROBLEMİ

KARAYAZI'DA İÇME SUYU PROBLEMİ
Erzurum'un Karayazı ilçesinde musluklardan akan su vatandaşı canından bezdirdi. Suda ki ağır konu ve adeta çamuru andıran renk nedeniyle, vatandaş tedirgin.
KARAYAZI'DA İÇME SUYU PROBLEMİ

Erzurum'un Karayazı İlçesinde musluklardan akan su vatandaşı canından bezdirdi. Musluktan çamur şeklinde akan su ağır bir konuda barındırıyor. Sıkıntılarını defalarca Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muammer Sarıdoğan'a ilettikleri belirten vatandaşlar; " Bırakın musluklardan su içmeyi, banyo bile yapamıyoruz. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı, bu devirde bu soruna yetkililer hala bir çözüm bulamadılar. Defalarca Karayazı Belediyesine başvurduk. Onlarda sorunu Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresine ilettikleri belirtiyorlar. Kim çözecekse çözsün artık. Sağlığımızın bozulmasından endişeliyiz. Bizler iktidara oy vermedik diye cezalandırılıyor muyuz? Böyle hizmet anlayışı olur mu?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bayram 28 Haziran 2022 22:55

    Bu haberi verdiğiniz için öncelikle sizden tsk ederim karayazi ya gelen bütün siyasi partilere dile getirdim erzurumda bütün yetkili kurumları iletim ama maalesef bi türlü sesimizi duyan olmadı inşallah bu haber bi ses olur