SİYASET Haber Girişi : 27 Şubat 2023 09:07

KARATAŞ'TAN CADIR TEPKİSİ

KARATAŞ'TAN CADIR TEPKİSİ
İYİ Parti New Jersey Temsilcisi, Erzurumlu İş İnsanı Fatih Karataş, Depremin üçüncü gününde Kızılay'ın AHBAP'a çadır satmasına tepki gösterdi. Karataş, " Buda başka bir asrın felaketi." dedi.

" Devlet Kurumları Millet için vardır" diyen, İYİ Parti New Jersey Temsilcisi, Erzurumlu İş İnsanı Fatih Karataş, Depremin üçüncü gününde Kızılay'ın Ahbap'a çadır satmasına tepki gösterdi. " Bu iktidar, Hilal-i Ahmer'e gölge düşürmüşlerdir. Asıl Asrın Felaketi Kızılay'ın çadır satmasıdır." dedi. 

 

 

 

Yazili bir açıklama yaparak gündemi değerlendiren, İYİ Parti New Jersey Temsilcisi, Erzurumlu İş İnsanı Fatih Karataş, günlerdir, deprem bölgesindeki en büyük sıkıntılardan birinin çadır yetersizliği olduğunu belirterek, vatandaşa bu tarz afetlerde, bila beden yardım ulaştırmak için kurulan Kızılay'ın, Depremin üçüncü gününde çadır satmasını sert bir dille eleştirdi. Karataş, Kızılay Başkanını istifaya davet ederek, " Vatandaştan sizlere yardım yaparken, bu paralarla ticaret yapın demiyor. Bu gibi afet durumlarında insanların yaralarını sarın, yardımına koşun diye bağışta bulunuyor. Bundan önce toplanan paraları, İktidara yakın vakıflara aktardığını öğrendiğimiz Kızılay, şimdi de Depremin üçüncü gününde çadır satışı yapmış. Bu nasıl bir ahlaktır? Millet can derdine düşmüş, kızılay ticaretin peşinde. Yazıklar olsun! Asıl asrın felaketi, Kızılay'ın çadır satmasıdır." dedi. 

 

 

 

Hafta sonu oynanan Süperlig maçlarında taraftarın Hükumet İstifa sloganlarına da değinen Karataş, " Vatandaş artık gerçekleri görüyor. Vatandaşın bu tepkisi sonrası, Cumhur İttifakı ortağı açıklama yapıyor. ' Ya taraftarı susturun, yada maçlar seyircisiz oynansın' diye. İşte Cumhur İttifakının özgürlük anlayışı. Hiç bir eleştiriye tahammülleri yok. Böyle ülke yönetilir mi? Yasaklar, demokrasi ve özgürlüğe vurulmuş en büyük darbedir. İktidarda, ' maçlar seyircisiz,okullar öğrencisiz, depremzedeler çadırsız, millet parasız, seçimler seçmensiz olursa, bütün dertler bitecek' anlayışı hakim. .Ancak sabredin. İlk seçimde bu baskıcı, özgürlükleri kısıtlayıcı, aile şirketi gibi devleti yönetenleri bu ülkenin başından def edeceğiz. Az kaldı." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.