SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2023 12:36

KARATAŞ MÜRACAATINI YAPTI

KARATAŞ MÜRACAATINI YAPTI
İYİ Parti, Horasan eski İlçe Başkanı İş insanı Fatih Karataş, bu gün Genel Merkez'de Erzurum Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İYİ Parti'de geçtiğimiz gün Erzurum'a gelerek ilçe teşkilatlarıyla görüşen Horasan eski ilçe Başkanı İş İnsanı Fatih Karataş, Genel Merkeze giderek adaylık başvurusu yaptı. 

 

 

 

Erzurum'dan milletvekili aday adayı olan Karataş, " Erzurum'a hizmet hoktasında gönüllü olduk. Bizler siyaseti vatandaş odaklı yapmak adına bu yola çıktık. Erzurumlu hemşerilerimiz bilsinler ki her anlamda dertleri bizim derdimizdir. Bu hizmet kervanında olmamız noktasında, bizlere destek veren yüreklendiren, bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

Erzurum'un hali pür melali ortadadır. Hiç bir zaman mevcut iktidara verdiği desteğin karşılığını alamayan Dadaşlar, 14 mayısta yapılacak seçimlerde tercihlerini, kendileriyle dertlenen, sıkıntılarını bilen, liyakatli olanlardan yana kullanacaktır. Bundan hiç bir endişemiz yoktur. Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Meral Akşener önderliğinde, Erzurum'da birinci parti olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 15 mayıs sabahı aydınlık bir ülkeye, aydınlık bir Erzurum'a uyanacağız. Az kaldı." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.