SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2024 09:39

Karataş, gönülleri kazanarak başaracağız

Karataş, gönülleri kazanarak başaracağız
AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, seçim çalışmalarına hız verdi.

31 Mart seçimleri için sahada aktif bir biçimde çalışan, AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, Hızardere, Karabıyık, Yazılıtaş, Haydarlı, Yaylacık Mahallelerini ziyaret ederek, destek istedi.

 

 

 

"Horasan bizim sevdamız." diyen Karataş'a gittiği her yerde yoğun ilgi gösteren Horasanlılar, " Başkanımızın ilçe başkanıyken yaptıkları ortada. Başkan olması halinde ilçemizi hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağından hiç kuşkumuz yok." dediler. 

 

 

 

 

 

 

 

Horasanlılarla sadece seçim döneminde değil, sürekli birlikte olduğunu belirten AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, " Hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. onların desteğini, sevgisini, muhabbetini yüreğimizde hissediyoruz. 31 Mart’ın sevgi tohumlarını birlikte atıyoruz. Meyvesini de hep birlikte alacağız! Hiçbir kitle, hiçbir düşünce ve hiçbir bakış açısı ayırt etmeksizin Gönülleri Kazanarak Başaracağız!  İlçemiz ve insanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Motivasyonumuz bu sebeple çok yüksek. Milletimize hizmet için azim ve gayretle çalışacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.