SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2024 14:42

Karataş gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor

Karataş gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor
AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, Horasanda çalmadık kapı bırakmamaya kararlı.

"Menzile varana kadar durmadan, yorulmadan ilk günki aşkla milletimizin hizmetkarı olacağız." diyen AK parti Horasan Belediye Başkan Adayı, Recep Karataş, seçim çalışmaları kapsamında Kemerli ve Şeyh Yusuf mahallelerini ziyaret etti. 

 

 

Vatandaşlarla bir araya gelen Karataş, " Bu gülen yüzler, bu inanmış yürekler, bu tertemiz sineler zaferin ta kendisidir! Hemşerilerimizle muhabbet edip, dertleşiyor ve kavilleşiyoruz. Hepsine kalben teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. El birliğiyle Horasanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin adamı değil, Horasanlıların hizmetkarı olacağız. Bundan hiç bir hemşerimizin kuşkusu olmasın." dedi. 

 

 

 

 

 

31 Martta rekor bir oyla sandıktan çıkacaklarına inandığını belirten Karataş, " Hemşerilerimizin bu ilgisi gösteriyor ki 31 mart seçimlerinden zaferle çıkan yine AK Parti olacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Meclis üyelerimizle hep birlikte Horasan'ı Türkiye yüzyılına en iyi şekilde taşıyacağız." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.