SİYASET Haber Girişi : 09 Nisan 2023 19:46

KARATAŞ, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

KARATAŞ, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
İYİ Parti Erzurum milletvekili adayı Fatih Karataş, açıklanan listeler sonrasında "Partimizin Erzurum'da başarısı için gece gündüz çalışacağız." dedi.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener'in, Erzurum'da yapılan tamayül yoklamasına bire bir uyduğuna dikkat çeken Karataş, "İYİ Parti'nin ne kadar demokratik bir parti olduğunun kanıtıdır." dedi. 

 

 

Karataş Yaptığı açıklamasında şunları söyledi; " Öncelikle İYİ Parti'ye görül vermiş bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eminim ki her biri seçim süreci boyunca sahada aktif bir biçimde çalışacaktır. Her biri listede yer almayı hak eden arkadaşlarımızdı. Sonrasında temayül yoklamasına katılarak, iradelerini sandığa yansıtan İYİ Parti'nin üyelerine, İl İlçe Başkanlarımıza ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. 

 

Genel Merkezimiz yapılan tamayül yoklamasına bire bir uymuştur. Bu partimizin ne kadar demokrat bir parti olduğunun açık bir göstergesidir. Bundan sonrasında bizlere düşen, küsmeden, kırılmadan partimizin başarısı için,İYİ'lerin iktidarı için, durmadan yorulmadan çalışmaktır. 

 

İYİ Parti listelerine giren bütün dava arkadaşlarımızla birlikte partimizin bayrağını yukarılara taşımak, Erzurum'da birinci parti olmak için gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Az kaldı." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.