SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2021 10:44

KARATAŞ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KARATAŞ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

MHP büyük kongresi nedeniyle esnaf gezilerine ara veren MHP İl Başkanı Naim Karataş yeniden sahada. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, zor günlerden geçen Erzurum esnafına moral vermek ve sorunları dinlemek için gezilerini sürdürüyor. Son olarak Cumhuriyet İş Merkezini, Çaykara İş Merkezini ve Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret eden Karataş esnafın taleplerini dinleyip notlar aldı.

 

 


Sorunları vatandaşın ayağına gideren dinleyan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, esnafla birebir görüşerek, moral vermeye çalışıyor. Karataş, “Bu zorlu günler elbette geride kalacak ve esnafımız rahat nefes alamaya başlayacak. Zorlu pandemi sürecinin geride kalması için de gerekli tedbirlerin alınması hepimiz için önemli olacaktır” vurgusunda bulundu.

 

 

 


Esnafımızın yanındayız
Cumhuriyet Caddesi esnafını ve Erzurum’un en büyük yerel iş merkezleri olan Çaykara İş Merkezi ve Cumhuriyet İş Merkezi esnafını tamamen ziyaret eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Esnafımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm odaklı yolları bulmak bizlerin asli görevidir. Esnafımızın kötü durumda olması demek şehrimizin de kötü durumda olması anlamına gelir. Her durumda esnafımıza destek sunmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek zorundayız” ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.