SİYASET Haber Girişi : 25 Ekim 2022 12:43

KARATAŞ ERKMEDYA’DAYDI

KARATAŞ ERKMEDYA’DAYDI
İYİ Parti Horasan İlçe Başkanı Fatih Karataş, ERKMEDYA Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Amerika’da yatırımları olan iş insanı Fatih Karataş,  Washington Türk-Amerikan Derneği (ATA-DC) tarafından organize edilen Türk Festivali ile ilgili de bilgiler verdi. 

 

 

 

New Jersey’de önemli yatırımları olan İYİ Parti Horasan İlçe Başkanı İş İnsanı Fatih Karataş, Erk Medya Genel Yayın Yönetmeni  Sinan Özçaylak’ı ziyaret etti. 7 Kasımda yapılacak Horasan İlçe Kongresinde aday olmayacağını açıklayan  ve 2023’te yapılacak genel seçimlerde İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı olması beklenen Karataş, geçtiğimiz günlerde Washington’ta gerçekleştirilen Türk Festivali ile ilgili bilgiler verdi.  

 

 

 

 

 

                   
                          
Washington Türk-Amerikan Derneği (ATA-DC) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Türk Festivali'ne İYİ Parti Heyeti olarak katıldıklarını belirten Karataş, Türk kültürünün seçkin örneklerinin tanıtıldığı festivale  İYİ Parti Dış Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili  Ahmet Erozan ile Yurtdışı Lobicilik Başkanı Mehmet Ali Karamemiş’i misafir ettiklerini belirtti.  

 

 

 

 

 

 

Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada, İYİ Parti’nin Türk’e umut olduğunu belirten Karataş, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in broşürlerini kendi ellimle dağıttım, buradaki Türklerin gözünde gördüğüm ışıltı her şeye değerdi.” dedi.  

 

 

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ERKMEDYA Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, “ Yurt dışında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren iş insanlarımı görmek bizleri gururlandırıyor. Doğup büyüdüğünüz  memleketinizle olan bağlarınızı koparmamış olmanız da ayrıca memnuniyet verici.” dedi.                              
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.