GÜNDEM Haber Girişi : 10 Temmuz 2022 15:48

KARA YAPILAN HER İŞTE ALLAH'IN RIZASI ARANMALI

KARA YAPILAN HER İŞTE ALLAH'IN RIZASI ARANMALI
Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Gelecek Pertisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, yayınladığı bayram mesajında şunları söyledi; Dini bayramlarımız, insan olabilmenin, erdemin, paylaşmanın en sade bir biçimde yaşandığı müstesna günlerdir. Kurban Bayramı, yaptığınız her işte Allah’ın rızasını aramak, ona teslim olmayı bize hatırlatan özel bir gündür. Umarım ülkeyi yönetenlerde bu gün vesilesiyle, yaptıkları her işte Allah’ın rızasını ararlar.  

 

 

 


Kurban Bayramı’nın, toplum hayatımızda çok güçlü yapıcı ve birleştirici bir gücü ve değeri vardır. Bayram günlerinde toplumumuzun şuuru bütünleşir, toplumun tüm fertleri birbirleriyle kaynaşır, dargınlıklar ve küskünlükler ortadan kalkar, akraba ve komşularımızla olan ilişkilerimiz kuvvetlenir, Tüm ülkede Milli Birlik ve Beraberlik bağları daha da artar. 

 

 

 

Kurban Bayramının Milletimizin birliğine, beraberliğine kardeşliğine, mazlumların ve ezilenlerin kurtuluşuna, insanlığın huzuruna, barışa vesile olması temennisiyle, tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.