SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2022 11:32

KAPIMIZ HERKESE SONUNA KADAR AÇIK

KAPIMIZ HERKESE SONUNA KADAR AÇIK
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Caneş'ten yardımlaşma çağrısı...

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Caneş, “Yardımlaşmaya ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kapımız bütün hemşerilerimize açıktır. Elimiz yettiğince, gücümüz çattığınca bir birimize destek olmalıyız” dedi.  

 

 

 

 

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Caneş, ülkenin zor günlerden geçtiğine dikkat çekerek, “ Bu zor günleri birlikte aşacağız. Erzurum’da yeniden bastıran kış, zaten ekonomik sıkıntılar içinde kıvranan şehir insanını iyice zor durumda bıraktı. Enflasyon rakamları açıklandı. Her gün gelen zamlar, dar gelirli vatandaşlarımızın hayatlarını idame ettirmesini iyice zorlaştırdı. Bu zor günlerde birbirimize destek olmalıyız. Elimiz yettiğince gücümüz çattığınca, yardımlaşmalıyız. Önümüzde Ramazan ayı var. Şimdiden gelir düzeyi yüksek vatandaşlarımıza sesleniyorum. Her zamandan fazla yardım ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu zor günlerin üstesinden birlikte geleceğiz. Partimizin kapıları da vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bilinmesini isterim.” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.