GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mart 2018 02:57

Kahreden kaza haberleri gece yarısı geldi: 23 ölü, 44 yaralı!

Kahreden kaza haberleri gece yarısı geldi: 23 ölü, 44 yaralı!
Bayburt ve Iğdır'da meydana gelen trafik kazalarında ilk belirlemelere göre 23 kişi yaşamını yitirirken, 44 kişi de yaralandı.
ERZURUMEKSPRES - Bayburt ve Iğdır'da meydana gelen trafik kazalarında ilk belirlemelere göre 23 kişi yaşamını yitirirken, 44 kişi de yaralandı.

BAYBURT'TA İKİ ARAÇ MENFEZ ÇUKURUNA DÜŞTÜ 8 ÖLÜ, 4 YARALI
Bayburt'ta otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. 
Alınan bilgiye göre, İran plakalı otomobil, Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde menfez inşaatı için açılan yaklaşık 8 metre derinliğindeki çukura düştü. 
Kazadan kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düştü. 
AFAD, itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri, araçlarda bulunan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. 
Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. 
Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve İl Emniyet müdür Sezayi Er ve diğer ilgililer de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

IĞDIR'DA MÜLTECİLERİ TAŞIYAN ARAZ KAZA YAPTI 15 ÖLÜ, 40 YARALI
Iğdır'da mültecilerin bulunduğu araç kaza yaptı. 
Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı mevkisinde kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç alev aldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiği 40 kişininde yaralı olduğu bilgisi alındı. 
Etiketler : KAZA ERZURUM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.